Serviciu specializat de curatare covoare in Biserici

curatenie in biserici 1 260x300 Serviciu specializat de curatare covoare in Biserici
Curatarea covoarelor,mochetelor,canapelelor,tapiteriilor in biserici este necesara in cazurile cand aspiratorul obisnuit nu-si mai poate face treaba, adica atunci cand murdaria precum ceara, praful, etc.este adanc intrata in tesatura si este una din cele mai chinuitoare parti ale curateniei .

Pretul unor covoare sau mochete noi variaza intre 30 lei/mp si 150 lei/mp.,in functie de calitatea acestora. Noi putem rezolva problema curatarii lor cu doar 5 lei/mp.

Producatorii de covoare si mochete recomanda ca produsele lor sa fie curatate o data la trei ani, pentru a avea o viata cat mai lunga. Pentru aceasta operatie exista diverse procedee, cel mai eficient fiind insa si cel folosit de noi, extractia prin improscare: aparatul improasca apa in amestec cu o solutie de curatare si aproape simultan o absoarbe prin intermediul unei pompe de vacuum.

curatenie in biserici 6 300x256 Serviciu specializat de curatare covoare in Biserici

Curatarea mochetei si a covoarelor prin metoda Injectie-Extractie se recomanda pentru spatiile cu trafic intens. Solutiile utilizate nu ataca tesatura, nu implica nici un risc de toxicitate sau alergie si ndeparteaza praful, lasand in urma un aer placut. Utilajele folosite de noi au capacitate de absorbtie rapida , iar traficul poate fi reluat dupa aproximativ 4-5 ore.

Avantajele sunt multiple:
- curatarea se face pana la radacina fibrei;
- timpul de uscare este minim.
Metoda de injectie-extractie presupune urmatoarele etape:
- aspirare uscata;
- indepartarea petelor (inclusiv a celor de ceara);
- injectie extractie.

Speak Your Mind

*

Spam Protection by WP-SpamFree