Curatenie dupa constructor

Spatiului care, dupa ce i s-au incheiat lucrarile constructive sau de amenajare, reamenajare, nu-i va transmite celui care-l priveste decat sentimentul ca se afla in fata unui lucru neterminat. De ce? Deoarece doar printr-o curatenie specializata ii veti conferi acestuia o anumita personalitate.2  Constructor 300x225 Curatenie dupa constructor

Servicul de curatenie dupa constructor se potriveste practic pentru orice model de spatiu care e nou construit sau s-a amenajat, reamenajat, cum ar fi:
-locuinte personale;
-sedii de firma si spatii comerciale;
-locuinte nou construite din ansamblurile rezidentiale.

Operatiunile standard cuprinse intr-un serviciu de curatenie dupa constructor sunt:

-adunarea molozului si debarasarea lui;

-eliminarea petelor de ciment, vopsea, var, etc. ;

-aspirarea pardoselei si a peretilor;

-spalarea si lustruirea pardoselei, gresiei, faiantei;

-spalarea geamurilor, usilor si tocariei aferente;

-indepartarea autocolantului protector de pe tocurile geamurilor termopan;

-curatarea pervazelor;

-curatarea, dezinfectarea si odorizarea grupurilor sanitare.

In cazul curateniei de dupa amenajarile interioare (vopsit, zugravit, construit) este foarte important ca sa se execute curatenia in scurt timp dupa finalizarea acestora, preferabil in aceeasi zi pentru a se evita intarirea petelor de vopsea si var.

In cazul renovarii cladirilor elementele de feronerie si garniturile trebuie protejate de actiunea agresiva a componentelor mortarului: var, ciment, agregate minerale, etc.
In vederea protejarii se poate folosi o folie rezistenta din material plastic care sa acopere in totalitate elementele de tamplarie.

Speak Your Mind

*

Spam Protection by WP-SpamFree