Serviciu specializat de curatare covoare, mochete, canapele, tapiterii, etc.

Curatarea covoarelor, mochetelor, canapelelor, tapiteriilor este necesara in situatiile in care murdaria a intrat adanc in tesatura, iar aspiratorul obisnuit nu poate sa o curate. Aceasta este una din cele mai dificile parti ale curateniei.
Mizeria si praful tocesc firele de tesatura si reduc rezistenta in timp a acestora. Acest fapt duce la  dezvolatarea si mentinerea acarienilor si bacteriilor daunatoare sanatatii.
Pentru ca mochetele si covoare dumneavoastra sa reziste mai mult in timp, producatorii acestora recomanda curatarea lor anul. Pentru aceasta operatie exista diverse procedee, cel mai eficient fiind insa extractia prin improscare: aparatul improasca apa in amestec cu o solutie de curatare si aproape simultan o absoarbe prin intermediul unei pompe de vacuum.

5  Covoare 300x225 Serviciu specializat de curatare covoare, mochete, canapele, tapiterii, etc.Curatarea mochetei si a covoarelor prin metoda Injectie-Extractie se recomanda pentru spatiile cu trafic intens. Solutiile utilizate nu ataca tesatura, nu implica nici un risc de toxicitate sau alergie si indeparteaza praful, lasand in urma un aer placut. Utilajele folosite au capacitate de absorbtie rapida , iar traficul poate fi reluat dupa aproximativ 2-3 ore.

Avantajele sunt multiple:
- curatarea se face pana la radacina fibrei;
- nu raman solutii in covor/mocheta/canapea;
- firele covorului raman intregi si astfel viata lui se prelungeste cu 10-15%;
- timpul de uscare este minim.

Aceasta metoda presupune urmatoarele etape:
•    aspirare uscata
•    indepartarea petelor
•    injectie extractie

Speak Your Mind

*

Spam Protection by WP-SpamFree